"Biz Doların 2 TL Olduğu Günleri Gördük"

   Son zamanlarda toplum içerisinde AKP iktidarını eleştirince gelende bu tepkiyi alıyorum: "Biz Doların 2 TL Olduğu Günleri Gördük"... Evet doların 2 TL olduğu günler oldu. Yalanlamıyorum, gerçek bunlar. Ancak...

AKP Nasıl İktidara Geldi?

   AKP hükümeti 2002 yılından beridir iktidarda. Hemde tek başına ve büyük bir oy ile... Ancak bu nasıl oldu? 2001 yılında kurulan bir parti nasıl oldu da 2002 yılında böyle büyük bir oy ile iktidara geldi? İşte tüm bunları burada anlatmaya çalışacağım.

AKP İcraatları Değerlendirmesi(Ekonomi -1)

   Türkiye ekonomisi, rakam oyunları ile perdeye yansıtılan pembe tablolarla günün kurtarıldığı bir gölge oyunundan ibarettir.

Yahudi İdeolojisi

   Bir Yahudi devleti olarak İsrail sadece kendisi ve komşuları için bir tehlike unsuru olarak kalmamakta, dünyadaki Yahudiler, Orta Doğu'da veya diğer bölgelerdeki tüm dünya ülkeleri ve milletleri için büyük bir tehlike içermektedir. (Israel Shahak - Jewish History, Jewish Religion and the Weight of Three Thousand Years)

Yahudi Mistisizmi ve Kabbala

   Yahudilike meydana getirilen dejenerasyonun "yasa" yönünü Talmud'da görmek mümkünken, mistik yöndeki dejenerasyonu da Kabbala'da görmek mümkündür.

Türk Oğlu, Türk Kızı!

Türk Oğlu, Türk Kızı,
Unutma ki fikirsiz topluluklardan büyük liderler çıkmaz.
Büyük milletimiz tarihinin hiçbir döneminde şimdiki gibi başsız ve lidersiz kalmamıştı.
Bunun başlıca sebebi liderin ortaya çıkması için gerekli ortamın oluşmamasıdır.