"İthal Kurbanlık"(!) Mevzusu...

   Kısa bir süre önce gündemde bir olay olmuştu. Haberlerde hep yurtdışından ithal büyük baş hayvan getirecekleri söyleniyordu ve geitirildi. Hemde oldukça... Bu getirilen hayvanların parası da devletin kasasından alındı ve oldukça yüklü miktarda alındı. Peki ya sonra?


   Aslında bunların hepsi birer soygun planı. "Hadi lan ordan" dediğinizi duyar gibiyim, o yüzden devam edelim. Peki bu nasıl oldu. Aslına bakılırsa ülkede o kadar hayvana ihtiyaç yoktu. Basına böyle servis yapıldı ve halka bu şekilde güzelce yutturuldu. Daha sonra devletin hazinesinden yüklü miktarda para alınarak hayvanlar alındı. Peki biraz düşünelim, bu hayvanların alındığı firmaların gayri meşru sahipleri kim? Bu firmaların gayri meşru sahiplerinin hepsi AKP milletvekilleri ve diğer parti görevlileridir. Yani bu paralar cemaate direk olarak gitmiştir.

    Sonuç olarak devletin pasasından para alındı ve halk kandırılarak cemaatin firmalarından ülkemize hayvan alındı. Verilen bu binlerce hatta milyonlarca lira cemaate gitti. İşte arkadaşlar ülkemizi bu şekilde soymaktadırlar...

Kısa bir yazı oldu ama açıklayıcı olduğunu düşünüyorum. Sağlıcakla kalın.

Selam ve dua ile...

0 yorum:

Yorum Gönder

Görüşlerinizi bekliyorum...